» FishFinder » Άρθρα » Ενημερώσεις » Γνωρίζεις οτι Το fishfinder.gr διαθέτει της εξής επιλογές

ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

Ψ¶ΡΕΜΑ
Η επιλογή αυτή διαθέτει φάκελους με – Δολώματα – Ψαρότοποι – πληροφορίες για τα ψάρια – Στην αρχαιότητα – Οι ιστορίες σας – Ψάρεμα από την ακτή – Ψάρεμα από σκάφος – Ψάρεμα σε γλυκά νερά.

Η Ελλάδα μας
Η επιλογή αυτή διαθέτει φάκελους με δυνατότητα να ενημερωθείτε για τον τόπο μας με πλούσια ύλη – Ανατολικό Αιγαίο –Αργοσαρωνικός – Δωδεκάνησα – Επτάνησα – Κρήτη – Κυκλάδες – Μακεδονία – Σποράδες.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ
Μία επιλογή που αναφέρεται στην ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση

ΔΙΑΦΟΡΑ
Η επιλογή αυτή διαθέτει φάκελους με – ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ- ΕΥΚΟΛΙΕΣ – ΝΑΥΤΙΛΙΑ
- ΙΑΤΡΙΚΑ – ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ – ΘΕΜΑΤΑ Υ.Ε.Ν. – ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ – ΣΥΝΤΑΓΕΣ – ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ – ΜΕΤΕΡΕΟΛΟΓΙΑ – LINKS και Από το Α έως το Ω Μια επιλογή που αναφέρει όλες τις θαλάσσιες ορολογίες που πρέπει να γνωρίζεται :

ΨΑΡΙΑ
Στην επιλογή αυτή έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα ψάρια με πλούσια ύλη και ταξινόμηση ανά είδος σε φακέλους.
ΕΙΔΗ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ - ΜΑΛΑΚΙΑ- ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΕΙΔΗ – ΚΑΦΑΛΟΠΟΔΑ – ΔΕΚΑΠΟΔΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

1ον Φωτογραφίες gallery σε αυτό υπάρχουν
Διάφορες ( 695 )  Είδη ψαριών στα γλυκά νερά ( 281 ) Τα κυριότερα θαλάσσια είδη ( 711 )
Τα ψαρέματα του fishfinder  ( 50 ) και φυσικά ενημερώνεται συνεχώς με νέες φωτογραφίες.

2ον Φωτογραφίες μελλών
Εδώ εμφανίζονται οι φωτογραφίες σας που ανεβάζετε στα προσωπικά σας άλμπουμ.
παρουσιάζονται σε μορφή flash και θα μπορούν τα μέλη να ψηφίζουν την καλύτερη φωτογραφία του μήνα οι οποία θα κερδίζει δώρα από τους χορηγούς μας.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
Δημιουργήσαμε ένα νέο ισχυρότατο forum  από τα καλύτερα στο δίκτυο γραμμένο με δικό μας κώδικα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης  ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας οικογένειες και να κηρύξετε πόλεμο ψαρέματος στις άλλες πολεμώντας για τον μεγάλο έπαθλο που θα είναι δώρα από χορηγούς μας.
Σημείωση: ( Οικογένειες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα μέλη που αποκτούν bonus από ανέβασμα φωτογραφιών ,video ,συχνών συζητήσεων , προσφορές στο fishfinder).

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Μέσα από το προσωπικό σας μενού έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε την μικρή σας αγγελία με 4 φωτογραφίες εντελώς δωρεάν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Εδώ οι επαγγελματίες του χώρου παρουσιάζουν ( και επεξεργάζονται online) τις εταιρείες τους με μία κεντρική σελίδα που περιέχει 6 φωτογραφίες τους  και τοποθετούν στην επιλογή ( παρουσίαση προϊόντων)  τα προϊόντα τους με σκοπό την δικιά σας ενημέρωση.
Προσοχή η επιλογή αυτή είναι προς το παρόν σε κατασκευή.
Προσοχή το  fishfinder παρουσιάζει δεν έχει καμία σχέση με πωλήσεις προϊόντων .

Ελάτε λοιπόν τώρα και γίνεται ενεργό μέλος στο μεγαλύτερο portal για το ψάρεμα.


Με εκτίμηση η ομάδα του fishfinder.gr


(c) 2024 www.FishFinder.gr - DCN hellas (www.dcn.gr)