» FishFinder » Άρθρα » Ενημερώσεις » Συχνές Ερωτήσεις Απορίες

Ερώτηση  : Tι είναι Αρθογραφία ;
Απάντηση:

Η αρθογραφία είναι η επιλογή που εισέρχεστε στα άρθρα .
Υπάρχουν 2.500 άρθρα σχετικά με το ψάρεμα και όχι μόνο ,γραμμένα από συνεργάτες μας και  δανεισμένα από διάφορα site.Επίσης κάθε 15 με 20 μέρες τοποθετούνται νέα με σκοπό την πλήρη ενημέρωση σας .

Ερώτηση :πως ανεβάζω μια μικρή φωτογραφία για να φαίνομαι στις συζητήσεις ;
Απάντηση:

Η μικρή φωτογραφία σας η μία άλλη που σας αντιπροσωπεύει παίζει σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις μας στις γνωριμίες αλλά και στις ομάδες που θα μπορείτε να δημιουργήσετε .Τις ανεβάζετε ως εξής αφού συνδεθείτε σαν χρήστες αριστερά στην μπάρα φαίνεται το ψευδώνυμο σας ,πατήστε επάνω και εμφανίζεται ο πίνακας ελέγχου σας .
στην επάνω πλευρά φαίνεται τώρα η περιοχή μελών , από κάτω ακριβώς διακρίνεται το μενού αυτό προσέξτε το γιατί θα αναφερόμαστε σε αυτό σαν πίνακα ελέγχου.

Αρχική | Προφίλ | Οι φωτογραφίες μου | Μικρές αγγελίες | Τα αγαπημένα μου | Φίλοι | Τα μηνύματά μου (0)
Ρυθμίσεις στοιχείων | Στατιστικά | Οι σχολιασμοί μου | Το ιστορικό μου | Αποσύνδεση

Πατήστε στις ρυθμίσεις στοιχείων και χρησιμοποιήστε την μπάρα για να την σύρετε μέχρι κάτω εκεί θα δείτε την επιλογή επεξεργασία avatar η φωτογραφία μου πατήστε επεξεργασία και ανοίγει το παράθυρο για να ανεβάσετε την φωτογραφία σας και μια επιλογή που μπορείτε να γράψετε κάποια δικά σας σχόλια που θα φαίνονται στο κάτω μέρος του τόπικ που  θα απαντάτε.( πχ γεια στους απανταχού ψαράδες .)προσοχή οι φωτογραφία σας πρέπει να είναι image 150Χ150.

Ερώτηση :Πώς ανεβάζω φωτογραφίες από τα ψαρέματα μου ;
Απάντηση:

Πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου σας στην επιλογή οι φωτογραφίες μου πατώντας επάνω εμφανίζεται μια άλλη επιλογή που σας λέει δημιουργία άλμπουμ πατήστε δημιουργία δώστε όνομα άλμπουμ ( πχ ψάρεμα με παραγάδι ) και σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάζετε κάθε φορά από τρεις φωτογραφίες και αφού κάνετε αποθήκευση στην συνέχεια άλλη τρεις και αυτό καθεξής αφού αποθηκευτούν μπορείτε να τις μετονομάσετε όπως εσείς θέλετε στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας στο μενού μετονομασία. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά άλμπουμ για κάθε διαφορετικό ψάρεμα που κάνετε 
προσοχή οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι image 800Χ600.και φαίνονται αυτόματα στην κεντρική σελίδα

Ερώτηση :Πώς ανεβάζω μικρή αγγελία ;
Απάντηση:

Στον πίνακα ελέγχου σας στην επιλογή μικρές αγγελίες και μετά καταχώρηση φωτοαγγελίας ,γράφεται τον τίτλο ( πχ βάρκα ) και μετά συμπληρώνεται το κείμενο στην μπάρα περιγραφή αγγελίας και στην συνέχεια ανεβάζετε τρεις φωτογραφίες και κάνετε αποθήκευση Προσοχή η αγγελία δεν χρεώνεται είναι δωρεάν απλώς θα ενημερωθούνε οι διαχειριστές και αφού εγκριθεί θα φαίνεται για δύο μήνες και μετά θα διαγράφεται αν σε αυτό το διάστημα δεν έχει πουληθεί θα πρέπει να την ξανανεβάσετε .

Ερώτηση : τι είναι το   High Score ;
Απάντηση:

Στην επιλογή αυτή  μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας οικογένειες και να κηρύξετε πόλεμο ψαρέματος στις άλλες πολεμώντας για τον μεγάλο έπαθλο που θα είναι δώρα από χορηγούς μας.
Σημείωση: ( Οικογένειες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα μέλη που αποκτούν bonus από ανέβασμα φωτογραφιών ,video ,συχνών συζητήσεων , προσφορές στο fishfinder).
Προς το παρόν είναι προς κατασκευή .

Ερώτηση : τι είναι το   ΠΜ ;
Απάντηση:

Το ΠΜ είναι η αποστολή προσωπικού μηνύματος σε όποιο μέλος εσείς επιθυμείται να στείλετε.
Στον πίνακα ελέγχου του μέλους πατήστε δεξιά αποστολή προσωπικού μηνύματος το μέλος θα λάβει αμέσως το μήνυμα σας εφόσον είναι συνδεμένο η μόλις συνδεθεί. Το ΠΜ εννοείται ότι είναι απόρρητο και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να δει την προσωπική σας αλληλογραφία με το μέλος. Όταν ένα μέλος σας στήλη ένα προσωπικό μήνυμα το σύστημα σας ειδοποιεί αυτόματα και συγχρόνως φαίνεται στο μενού τα μηνύματα μου.

Ερώτηση :  τι είναι Οι σχολιασμοί μου ;
Απάντηση:

Κάθε μέλος σε άρθρο που διαβάζει μπορεί στα εργαλεία δεξιά του άρθρου και στην επιλογή ( βάλτε την άποψη σας ) μπορεί να τοποθετήσει τα σχόλια του καλά η κακά .Στην επιλογή λοιπόν αυτή βλέπετε του σχολιασμούς που έχετε κάνει .
Σημείωση η σχολιασμοί σας εγκρίνονται από διαχειριστές και μετά τοποθετούνται αυτό γίνεται για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις και όχι άσχημα σχόλια.

Ερώτηση :  τι είναι τα στατιστικά ;
Απάντηση:

είναι τα στατιστικά σας που έχετε συνδεθεί το ιστορικό συνδέσεων σας

Ερώτηση :  τι είναι το ιστορικό μου ;
Απάντηση:

Οι 100 τελευταίες επισκέψεις σας οπουδήποτε στο portal .

Ερώτηση :  τι είναι το μενού φίλοι ;
Απάντηση:

είναι οι φίλοι σας που έχετε επιλέξει και έχετε τοποθετήσει τα μέλη αυτά είναι αυτά που εσείς επιθυμείται να επικοινωνήσετε  άμεσα

Ερώτηση :  τι είναι το μενού Ρυθμίσεις στοιχείων ;
Απάντηση:

Στο μενού σας αυτό τοποθετείτε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία .

Ερώτηση : Τι είναι ο χάρτης ;
Απάντηση :

Ο χάρτης έχει δύο σημεία λειτουργίας στο κεντρικό μενού επάνω και στης συζητήσεις στο μενού επάνω δουλεύει όπως στο Google  πατώντας τον χάρτη εμφανίζεται - η πρώτη φάση που βλέπεται είναι τρεις επιλογές
Map – Satellite - Hydride .
Στην πρώτη επιλογή Map βλέπετε το χάρτη με τις πόλεις και τις κεντρικές οδικές αρτηρίες .

Στην δεύτερη επιλογή Satellite βλέπετε τον χάρτη σε γεωγραφική παρουσίαση .

Στην Τρίτη επιλογή Hydride βλέπετε τον πλήρη οδικό χάρτη.

Στης συζητήσεις όταν θέλετε μπορείτε να τοποθετήσετε ένα δικό σας στίγμα ψαρέματος .
όταν κάνετε μια απάντηση φαίνεται το σημείο ( βάλε σημείο στον χάρτη ) εμφανίζεται μία μπάρα και ο χάρτης Περιηγήσου στον χάρτη με τα κουμπιά πάνω αριστερά στην γωνία του χάρτη. Πάτα 1 φορά πάνω στον χάρτη και θα μπει ένα νέο σημείο. Συμπλήρωσε τα στοιχεία και πάτα αποθήκευση. Αμα θέλεις να το διαγράψεις ξαναπάτα πάνω στο σημείο και βάλετε νέο. Μπορείτε να βάλετε κατευθείαν συντεταγμένες απο το GPS σας. δηλαδή γράφοντας το στίγμα αυτόματα σας μεταφέρει στο σημείο .Τα κόκκινα σημεία που βλέπετε είναι τα στίγματα που εσείς τοποθετείτε και στο κεντρικό χάρτη αντιστοιχούν σε άρθρα τοποθετημένα
Καλό ε


Ερώτηση : Πώς βάζω ένα νέο θέμα στις συζητήσεις
Απάντηση :
θέματα εννοούμε τους τίτλους που τοποθετούνται στο τόπικ για να ξεκινήσει μια νέα συζήτηση.

Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι ένα μέλος θέλει να ξεκινήσει ένα θέμα με τίτλο ( συνάντηση γνωριμίας στην Βάρκιζα ). Η κίνηση που πρέπει να κάνει είναι.
Πηγαίνετε στο μενού συζητήσεις και θα δείτε τα κεντρικά μενού που έχουμε φτιάξει εμείς επιλέξτε που θα τοποθετήστε το τόπικ σας και κάνετε επάνω του ένα κλικ  (πχ στον συγκεκριμένο τίτλο που δώσαμε θα επέλεγα την επιλογή (
Συνάντηση μελών μας για γλέντια  ) πατώντας ένα κλικ επάνω βλέπουμε τα θέματα που έχουν εισαχθεί σε αυτήν την επιλογή στο κάτω μέρος υπάρχει μια επιλογή που λέει ( ΒΑΛΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ)  κάντε ένα κλικ σε αυτήν την επιλογή και εμφανίζεται η μπάρα γραφής.
ΤΙΤΛΟΣ στον τίτλο γράψτε
συνάντηση γνωριμίας στην Βάρκιζα.

Στην μικρή περιγραφή γράψτε ( τι θα λέγατε να κάνουμε μια συγκέντρωση γνωριμίας) .
Και στο κείμενο ότι εσείς προτείνεται και πατήστε αποθήκευση .

Ερώτηση : Πώς βάζω ένα βίντεο  στις συζητήσεις
Απάντηση :

 

 

Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα βίντεο  το link για το YouTube.

Στην ουσία είναι μια σταθερή διαδρομή με ένα συγκεκριμένο ID
www. youtube.com/watch?v=
J3N2FVNuG5I
Το ID είναι : J3N2FVNuG5I

Για να ενσωματώσετε το videaki στο Fishfinder.gr γράφετε

[tube] TO ID ΑΠΟ ΤΟ VIDEO [/tube]

πρέπει να φαίνετε κάπως έτσι:

[tube]J3N2FVNuG5I[/tube]


Επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα κάτι άλλο κάθε ερώτηση στο πμ θα μου δίνει την ευκαιρία να συμπληρώνομε την βοήθεια .


Με εκτίμηση η ομάδα του fishfinder.gr


(c) 2024 www.FishFinder.gr - DCN hellas (www.dcn.gr)